Leaf Schoenen Online

89 zoekresultaten

Leaf - een schoen voor elk seizoen

Kinderen spelen, klimmen in bomen, rollen in de sneeuw en gaan het hele jaar door op avontuur. Om ervoor te zorgen dat kinderen lekker kunnen spelen, ongeacht weer en seizoen, heb je een paar stevige schoenen nodig die tegen ieder weer bestand zijn. Maar een paar schoenen moet meer zijn dan alleen stevig, ze moeten ook mooi zijn! Leaf is een Zweeds merk dat zich volledig richt op het maken van fijne, mooie en praktische schoenen voor kinderen en tieners. Hier vind je gegarandeerd een paar schoenen dat perfect is voor jouw kind. Hier vind je schoenen voor actieve kinderen die altijd willen spelen, of het nou flink regent, tropisch heet is of dat er een lekker pak sneeuw ligt.

Een Zweeds merk met meer dan 50 jaar ervaring

Het is alweer meer dan 50 jaar geleden dat het Zweedse schoenenmerk Leaf, een Zweeds bedrijf met grote ambities, werd opgericht. Doordat ze zich altijd hebben gericht op kwaliteit, functionaliteit en design is Leaf door de jaren heen enorm gegroeid. Leaf is een merk waarop je kunt vertrouwen wanneer je schoenen zoekt die overal tegen kunnen. Want laten we eerlijk zijn – wie zijn er beter in het testen van schoenen dan kinderen zelf? Leaf maakt hun schoenen geheel zelf, iets wat ze een grotere mogelijkheid geeft om te controleren dat alles er goed uitziet. Als klant geeft je dit de mogelijkheid om kwalitatieve, mooie en comfortabele schoenen voor de hele familie en voor alle jaargetijden, te kopen.

Zo combineer je de schoenen

Hier vind je een groot assortiment aan heerlijke schoenen van Leaf. De meeste kinderen houden ervan om kleding te dragen die hun identiteit vertegenwoordigt, soms met een creatief of speels ontwerp. Leaf-schoenen kunnen zonder problemen gecombineerd worden met een spijkerbroek en een lekkere trui voor op schooldagen, maar ze passen ook prima bij shorts of een rokje op een warme zomerdag. Omdat Leaf-schoenen gemaakt zijn om in weer en wind gedragen te worden, worden de schoenen gemaakt van goede en duurzame materialen. Je kunt onder andere schoenen vinden in waterdicht synthetisch materiaal, maar ook suède-schoenen met ventilerende eigenschappen. Je verzorgt de schoenen door ze af te nemen met een vochtig doekje en ze te borstelen met een schoenenborstel. Als je de schoenen impregneert kunnen ze beter tegen vocht en vuil.

Runn Navy
Dyvik Jr Navy
FEW LEFT
Esum Black
FEW LEFT
Naggen Blue
FEW LEFT
Frostby Black
FEW LEFT
FEW LEFT
Jaren Navy
FEW LEFT
Jaren Lilac
FEW LEFT
Cabra High Black
FEW LEFT
Cabra High Camo
FEW LEFT
Cabra High Pink
FEW LEFT
Jaren Black
Hamar Pink
Alta Navy
FEW LEFT
Hamar Navy
FEW LEFT
Alta Blue
Skien Black
FEW LEFT
Dimbo Pink
FEW LEFT
Viskan Navy
Nolvik Navy
Vimmerby Navy
FEW LEFT
Selfors Grey
FEW LEFT
Umes Navy
FEW LEFT
Pagina 1 van 2

89 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK