Jana Schoenen Online

145 zoekresultaten

Jana – hier is comfort het belangrijkste

Jana schoenen zijn hét merk schoenen voor diegene die niet willen inleveren op comfort en stijl. Deze schoenen hebben een heerlijke stabiele inlegzool wat zorgt voor optimaal comfort en zijn geschikt voor intensief gebruik gedurende de hele dag. Wie denkt aan comfortabele schoenen hoort niet meteen het woord stijlvol in dezelfde zin. Maar gelukkig is bij Jana aan allebei gedacht.Met een ruime keuze in modellen, kleuren en stijlen zit er voor iedereen wel een mooi paar schoenen bij waarop je de hele dag met gemak op je benen kan staan of in beweging kan zijn zonder dat je aan het eind van de dag dit gaat voelen.

Jana – onderdeel van wereldgeschiedenis

De schoenen van Jana maken onderdeel uit van het wereldconcern Wortmann. Dit bedrijf is op dit moment een van de grootste verkopers van schoenen in Europa. Bij Wortmann zijn ze trots op het merk Jana vanwege het grote level van comfort en stijl gecombineerd in dezelfde schoen. Alsmede het feit dat deze schoenen altijd scherp geprijsd zijn maakt ze tot een van de best verkochte schoenen op dit moment in heel Europa. Vanaf de oprichting in 2000 heeft het bedrijf een speciaal octrooi in bezit voor het ontwerp van de Anti-Shock en Stretch controle in ieder paar schoenen.

Jana – schoenen voor een volle dag

Met een groot aanbod in comfortabele schoenen kan je makkelijk slagen bij Jana voor een comfortabel en stijlvol paar schoenen. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Jana slippers. Op warmere dagen de ideale schoenen voor in en rond het huis. Met een imitatie houten zool en mooie leren details kan je ontdekken hoe een comfortabele schoen ook heel mooi kan zijn. Maar ook de sandalen met een hogere hak geven nog steeds voldoende ondersteuning en zijn ook zeker geschikt om een hele dag aan te hebben.

Om de schoenen fris te houden is het aan te raden om de binnenzool af en toe te verwijderen en de schoenen in de buitenlucht te laten luchten.

Jana – comfort binnen handbereik met Footway

Een nieuw paar Jana schoenen kopen is bij Footway een kwestie van een klik op de muis!. Wie op zoek is naar comfortabele schoenen in een mooi model tegen een scherpe prijs laten wij niet langer wachten dan absoluut noodzakelijk. Neem ook eens een kijkje op het blog van Footway waarin we je op de hoogte houden van het beste onderhoud van je schoenen en je de nieuwste trends laten zien. Dus wil je weten waar iedereen straks in loopt dan nodigen we je uit om een kijkje te nemen in dit blog.Alle bestellingen worden met de grootst mogelijk zorg verwerkt en schoenen worden razendsnel vanuit onze magazijn verzonden.

Sandalett Black
FEW LEFT
Pumps Black
SALE
FEW LEFT
FEW LEFT
8-8-25330-25 Black
FEW LEFT
8-8-25308-25 Black
FEW LEFT
8-8-25302-25 Black
FEW LEFT
23702-29 Black
FEW LEFT
FEW LEFT
FEW LEFT
24323-24 Pepper
FEW LEFT
28401-22-001 Black
FEW LEFT
24301-22-001 Black
FEW LEFT
FEW LEFT
25412-29 Black
FEW LEFT
Jana Black
FEW LEFT
FEW LEFT
FEW LEFT
FEW LEFT
FEW LEFT
FEW LEFT
Pumps Black
FEW LEFT
FEW LEFT
Pagina 1 van 3

145 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK