Schoenen

8 zoekresultaten

Hello Kitty- een schattige en populaire kat

Schoenen en sandalen van Helly Kitty worden enorm gewaardeerd door kinderen en zelfs ook volwassenen. Hello Kitty werd geboren in Japan halverwege de jaren '70. Hello Kitty heeft niet alleen accessoires, sieraden en kleding in het assortiment maar ook schoenen en laarzen in verschillende soorten en modellen. En deze zijn natuurlijk verkrijgbaar hier bij ons bij Footway. Met de ingenieuze en trendy accessoires, die al sinds de geboorte in de jaren '70 populair zijn, betovert de schattige kat nog steeds mensen van alle leeftijden over de hele wereld.

Hello Kitty - Met de tijd en mode mee

Sinds Hello Kitty het licht zag in 1974, is de verkoop in principe alleen maar omhoog gegaan. Met thema's en stijlen die met hun tijd en met de mode meegaan, is de lieve kat al gauw erg populair geworden over de hele wereld. In het begin was de doelgroep wat kleiner, maar tijdens de jaren '90 ontdekten ze dat ze de markt nog meer uit konden breiden. Van het alleen zicht richten op marketing voor jonge meisjes, begon men zich ook te richten op tieners en zelfs volwassenen. Eind jaren '90 waren er ongeveer 12000 Hello Kitty produkten op de markt verkrijgbaar en tegenwoordig zijn er wel 50000 verschillende varianten van Hello Kitty in meer dan 60 landen wereldwijd.

Hello Kitty – schoenen voor alle gelegenheden

De rode en roze kleuren van de schattige kat en het onweerstaanbare design is maar moeilijk te weerstaan. Zou jij graag wel eens voor een keertje een kat willen zijn en rond willen kruipen door de kamer? Dan zijn een paar comfortabele sneakers een must. Regent het en is het vies weer buiten en moet je toch de deur uit? Dan wil je natuurlijk niet dat je pootjes nat worden. Daar houdt Hello Kitty ook niet van! Een paar kleurrijke regenlaarzen zijn dan perfect om te dragen! Stijlvol en droog! Tijdens de warmere, zonnige dagen dan wil je meestal je voetjes lekker laten luchten en dan zijn een paar mooie sandalen perfect en niet te vergeten comfortabel!

Hello Kitty online bij Footway

We hebben alle Hello Kitty schoenen hier bij Footway verzameld, dus je hoeft niet verder te zoeken. We hebben veel modellen voor kinderen, maar misschien zit er voor de volwassenen ook wel iets leuks bij. Zoek dus niet verder en vergeet wachtrijen en drukte in gewone schoenenwinkels, ga er lekker rustig voor zitten en bekijk ons brede assortiment hier online bij Footway. Scrol door de pagina's heen en lees over onze producten. Mocht je dan nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. Wij helpen je graag verder!

Pagina 1 van 1

8 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK