Schoenen

164 zoekresultaten

Kawasaki – de milieuvriendelijke schoen

Van sportief merk tot cult status. Het schoenenmerk Kawasaki heeft een opmerkelijke reis doorgemaakt die altijd gekenmerkt is geweest door het hoge gevoel voor het milieu om ons heen. Ontdek een spannend merk schoenen bij Footway wat altijd actueel en up-to-date is.

De collectie schoenen is uitgebreid en hier kan je kiezen uit lage en hoge gymschoenen en ballerina’s van natuurlijk canvas. En ondanks dat de naam misschien doet suggereren dat deze schoenen uit Japan komen, is niks minder waar. Deze mooie damesschoen komen uit Scandinavië en om specifieker te zijn Denemarken. En dat is precies het land waar de schoenen ook gemaakt worden.

Kawasaki – klinkt ver weg, toch dichtbij

Kawasaki is een van de weinige schoenmerken die daadwerkelijk in Europa worden gemaakt op dit moment. Waar veel merken kiezen voor het uitbesteden van de productie om de kosten zo laag mogelijk te houden, is er bij Kawasaki bewust voor gekozen om deze productie in eigen land en hand te houden.Bij Kawasaki houden ze van traditie en voor de productie van deze schoenen worden dezelfde machines gebruikt als 35 jaar geleden. Wie dol is op de retro look zal het met ons eens zijn dat het niet veel leuker wordt als de schoenen bij Kawasaki. Het is pas van de laatste tijd dat de schoenen ook in andere kleuren dan zwart en wit verkrijgbaar zijn. Nu zijn de schoenen in alle mogelijke kleuren en kleurcombinaties verkrijgbaar.

Kawasaki – voor sport en vrije tijd

Begonnen als badmintonschoen kan je ondertussen kiezen uit een een uitgebreide collectie van sneakers en andere vrijetijdsschoenen. De schoenen zijn ook nog eens zo stijlvol dat ze niet alleen bewaard hoeven te worden voor de sportschool of andere sportieve activiteiten. Kawasaki schoenen is een echte lifestyle merk geworden en je kan dus rustig naar kantoor op de meest comfortabele schoenen ooit.Het merk richt zich op een modegevoelig publiek en past de modellen aan op de huidige trends. Je kan dus heerlijk combineren met een vrolijke paar rode Kawasaki’s en je favoriete spijkerbroek en je favoriete t-shirt.Gymschoenen zijn er (net als andere schoenen overigens) om gebruikt te worden. Dit betekent natuurlijk een vlek hier en daar. Verwijder deze meteen bij thuiskomst met een natte doek en wat mild reiningingsmiddel. Natte schoenen laat je gewoon drogen aan de lucht en verwijder eventuele vervelende luchtjes door de binnenzool apart te laten drogen.

Kawasaki – snel in huis met Footway

Bij Footway hebben een ruime collectie schoenen van Kawasaki op voorraad. Deze schoenen zijn heerlijk scherp geprijsd en je hoeft het dus niet bij één paar schoenen te laten als je echt niet kan kiezen. Kijk dus even rustig rond en laat ons weten welk paar we razendsnel bij je af kunnen leveren.

FEW LEFT
06F4702 White
FEW LEFT
Conte Light Taupe
FEW LEFT
FEW LEFT
Luano Cognac6300
FEW LEFT
Jackson Cognac6300
FEW LEFT
06F6438 Black
FEW LEFT
Leoio Black1000
FEW LEFT
Abramo Cognac6300
FEW LEFT
1914321 Black
FEW LEFT
Leoio Black1000
FEW LEFT
Leoio Cognac6341
FEW LEFT
Bambola Dark Brown
FEW LEFT
Jacomo Cognac
FEW LEFT
1916701s Dark Blue
FEW LEFT
Vando Black
NEWS
Leolo Cognac
NEWS
06K1901 D.Blue
FEW LEFT
06F6854 Cognac
FEW LEFT
06F6854 Black
FEW LEFT
630801 4141 D.Blue
FEW LEFT
FEW LEFT
Canario Brown
FEW LEFT
19T5564 Black
FEW LEFT
Ronja Cognac
NEWS
Pagina 1 van 3

164 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK