Schoenen

130 zoekresultaten

Bugatti – Italiaanse stijl én energie in 1 schoen

Voor heren- en damesschoenen met een perfecte pasvorm en comfort kies je schoenen van Bugatti. Je kiest voor design, stijl en bij Bugatti gaat er geen schoen de deur uit zonder dat deze voldoen aan de hoogste kwaliteit en de zekerheid dat iedere voet zich optimaal ondersteund voelt.Bij Bugatti wordt altijd gestreefd naar de beste prijs/kwaliteit verhouding en iedere collectie is een frisse en moderne verzameling van schoenen en de enorme groei dit dit bedrijf de afgelopen heeft meegemaakt geeft aan dat wereldwijd steeds meer mensen dit merk hebben ontdekt. Voor werk en vrije tijd kan je terecht bij Bugatti voor schoenen die stijl en comfort uitstralen.

Bugatti – 90 jaar ervaring

In 1928 wordt het bedrijf opgericht door Johann Muller in Vestfalia (Noordwest Duitsland) en vandaag de dag is het bedrijf nog steeds in familiehanden. Ieder jaar worden er ongeveer 6 nieuwe collecties geïntroduceerd dus er zit ieder jaar wel iets nieuws voor iedereen bij.Het merk Bugatti maakt deel uit van het internationale bedrijf AstorMuller Group uit Zwitserland en ze kunnen terugvallen op 90 jaar ervaring. Ondanks deze lange geschiedenis is het dit bedrijf gelukt om ieder jaar voorop te lopen op de trends voor zowel dames- als herenschoenen. Op dit moment worden in 35 landen deze schoenen verkocht .

Bugatti – voor dames en heren een stijlvolle schoen

Voor de heren zijn er de klassieke loafers die een klassieke en toch sportieve uitstraling hebben. Deze schoenen kunnen gedragen worden naar kantoor maar ook voor een dag in de stad tijdens een vakantie.Voor de dames zijn er mooie pumps in lage en hoge hak die een outfit op kantoor natuurlijk mooi complementeren maar ook een stoere sneaker voor onder je favoriete spijkerbroek is geen enkel probleem bij Bugatti.Zorg goed voor je leren schoenen en ze laten je nooit in de steek. Een behandeling met leervet of schoensmeer op zijn tijd is geen overbodige luxe om het materiaal soepel te houden. Verwijder eventueel vuil met een vochtige doek en laat de schoenen aan de lucht drogen.

Bugatti – haal je favoriete paar snel in huis met Footway

We hebben een groot assortiment en wij bij Footway zijn dol op schoenen! Van laarzen tot sneakers en van pumps tot loafers. Bij Bugatti kan je al dit moois vinden en wie eenmaal zijn favoriete paar schoenen heeft gevonden laat de rest aan ons over. Wij sturen je nieuwe schoenen snel naar je op! Winkelen was nog nooit zo makkelijk!

06F4702 White
FEW LEFT
Conte Light Taupe
FEW LEFT
FEW LEFT
Luano Cognac6300
FEW LEFT
Jackson Cognac6300
FEW LEFT
06F6438 Black
FEW LEFT
Leoio Black1000
FEW LEFT
Abramo Cognac6300
FEW LEFT
1914321 Black
FEW LEFT
Leoio Black1000
FEW LEFT
Leoio Cognac6341
FEW LEFT
Bambola Dark Brown
FEW LEFT
Jacomo Cognac
FEW LEFT
1916701s Dark Blue
FEW LEFT
Vando Black
NEWS
Leolo Cognac
NEWS
06K1901 D.Blue
FEW LEFT
06F6854 Cognac
FEW LEFT
06F6854 Black
FEW LEFT
630801 4141 D.Blue
FEW LEFT
FEW LEFT
Canario Brown
FEW LEFT
19T5564 Black
FEW LEFT
Ronja Cognac
NEWS
Malco Cognac
NEWS
Pagina 1 van 3

130 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK