Schoenen

16 zoekresultaten

Haal de 90s terug aan je voeten met de ROOBIN schoenen

In de ‘90s was het kunstenaar Robyn, welke een ware trendsetter werd bij kleding en schoenen. Maar ook zeker met te gekke kapsels. Robyn ontwierp een schoen met een hoge zool. Het ontwerp werd uiteindelijk een veel gezien en populair model. Inmiddels zijn we heel wa jaartjes verder en is Roobin blijven ontwikkelen. Kwaliteit en professionaliteit staat bij Roobin hoog in het vaandel. Bij het ontwikkelen van nieuwe collecties zijn ze vooral gericht op comfort en flexibiliteit. De schoenen ogen misschien wat log en ongemakkelijk, maar niets is minder waar! Ze zijn behalve stijlvol ook enorm comfortabel. En het fijne van Roobin is dat zij alleen maar werkelijk met milieu vriendelijke producten, hetgeen zeker niet onbelangrijk is in deze tijd van het jaar.

Behoudt je mooie ROOBIN schoenen

De schoenen van Roobin zijn gemaakt van zowel leer als nubuck. En om zo lang mogelijk te genieten van deze comfortabele schoenen is het belangrijk dat je het leer van de schoenen onderhoud met een leervet. Zo blijven die geweldige stappers soepel en voorkom je scheurvorming. Het nubuck spray je in met een impregneerspray. Zo zorg je er voor dat er zoveel mogelijk vuiligheid welke onder anderen ontstaan door de verschillende weersomstandigheden, geen vlekken veroorzaken in je mooie schoen. Belangrijk om deze stappen te nemen voordat je ze de eerste keer gaat bewandelen. En dit tussentijds ook af en toe blijven doen.

Hip en uniek met ROOBIN schoenen

Roobin schoenen zijn geschikt voor mensen die eens wat anders willen. Niet de standaard schoenen welke we regelmatig voorbij zien komen en waar we soms maar moeilijk de verschillen tussen de merken onderling kunnen waarnemen. Roobin schoenen heeft verschillende ontwerpen, modellen en kleur varianten. Mensen welke deze schoenen dragen hebben veelal hun eigen unieke stijl van kleding. Ze dragen ze onder een jeans of jurk. Combineren met hetgeen jij leuk vindt. Met deze unieke schoenen maak je zeker je eigen stijl helemaal af!

Footway gaat ook met jullie mee terug naar de 90s. We hebben diverse modellen en maten op voorraad in ons eigen grote magazijn. Behalve deze geweldige schoenen, hebben wij een zeer divers aanbod van merk schoenen. Allemaal voor een lage prijs. Je hoeft de deur niet meer uit bij Footway. Voor een ieder is er een geweldig paar schoenen te krijgen en je kan makkelijk online winkelen in onze overzichtelijke website. Wat wilt een mens nog meer, ruime keus, lage prijs en snel bezorgd, Footway!

Pagina 1 van 1

16 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK