Amaort Schoenen Online

0 zoekresultaten

Japanse Amaort laarzen voor alle situaties

Met de Japanse oorsprong is Amaort echt een succes over de hele wereld. De poetische naam Amaort betekent "geluid van regen" in het Japans. De gedachte achter dit succes is het maken van eenvoudige laarzen in veel vrolijke kleuren. Perfect voor je grote of kleine project in de tuin of voor een wandeling met je favoriete viervoeter. Een hond is nou eenmaal dol op wandelen. Het maakt niks uit of het regent of niet, je hond wilt toch graag naar buiten. Dan zijn een paar schoenen van Amaort echt handig. Je kunt ze ook meenemen naar een festival zodat je geen natte voeten krijgt.

Amaort – geluid van regen

Toen het merk Amaort in 2008 werd opgericht was het de bedoeling om praktische, comfortabele en duurzame regenlaarzen te maken die de voeten van Japanse rijstboeren die aan het werk waren op hun akkers droog te houden. Een goede werker is een werker met droge voeten. De regenlaarzen worden gemaakt in verschillende kleurrijke varianten en kunnen ook gewoon naar de supermarkt gedragen worden.

Amaort laarzen in een kleur die bij je past

Ben jij op zoek naar laarzen met een praktisch en leuk design? Dan zijn de laarzen van Amaort het perfecte alternatief. Met een schacht die aansluit aan het been wordt water buiten gehouden, zelfs beter dan bij gewone regenlaarzen. De kleurrijke laarzen verspreiden vrolijkheid in het dagelijkse leven. Zelfs een vervelende, regenachtige dag wordt ineens minder vervelend met een paar laarzen van Amaort om naar de winkel te gaan om de melk te kopen die je vergeten was.

Amaort online bij Footway

Bij Footway kun je veel verschillende merken en veel mooie modellen schoenen vinden. We hebben schoenen voor elke smaak en stijl en voor zowel mannen, vrouwen en kinderen in ons assortiment. Je kunt onder andere mooie schoenen van het merk Amaort vinden. Is het een regenachtige dag en besef je dat het inregent in je huidige regenlaarzen? Geen probleem. Bekijk ons Amaort assortiment hier bij Footway. Niemand wilt graag natte voeten! Bereid je alvast maar voor op het lekker springen in de plassen en bestel je laarzen vandaag nog. We hopen dat je bij ons een mooi paar Amaort laarzen kunt vinden en zorgen ervoor dat je ze snel in huis hebt zodat je voorbereid bent voor de volgende regenbui.

Pagina 1 van 1

0 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK