Aigle Schoenen Online

0 zoekresultaten

Aigle voor als het buiten regent

Aigle is een merk dat bekend staat om het maken van regenlaarzen. Ze zijn een van de grootste fabrikanten van regenlaarzen in Frankrijk en de laarzen worden met de hand gemaakt. Je kunt je voorstellen dat je dan een paar regenlaarzen hebt van erg hoge kwaliteit en die aan al je eisen voldoen. We denken dat je vast en zeker een paar kunt vinden dat je bevalt.

Aigle - Het begon in Parijs

In 1853 verhuisde de Amerikaan Hiram Hutchinson naar Parijs en begon daar het merk Aigle. De mooie regenlaarzen werden al gauw een succes in Parijs en de rest van Frankrijk volgde niet veel later. De collecties voor mannen, vrouwen en kinderen zijn van erg hoge kwaliteit en hebben een mooi design. Ze worden allemaal met de hand gemaakt van natuurrubber en elk paar wordt na het complete proces goed gecontroleerd voor de optimale kwaliteit.

Aigle - hoge kwaliteit

De geweldige regenlaarzen van Aigle zijn uiteraard perfect voor wanneer het vies weer is en je toch naar buiten moet, maar tegenwoordig kun je de laarzen ook prima dragen als je er stijlvol uit wilt zien. Draag ze onder een rokje of bij een legging of strakke broek en combineer het geheel met een trenchcoat voor een complete look. Geef je eigen draai aan een outfit met een paar mooie laarzen van Aigle.

Aigle online bij Footway

Bij Footway hebben we schoenen voor mannen, vrouwen en kinderen en je kunt hier veel verschillende merken en modellen schoenen vinden. Aigle is daar een van. De Aigle laarzen zijn de beste optie voor je voeten wanneer het buiten regent. Ze worden met de hand gemaakt en zijn van een ontzettend goede kwaliteit. Als je vragen hebt over de laarzen, de maten of iets anders, dan kun je contact opnemen met onze vriendelijke klantenservice. We vinden het erg leuk om van je te horen en helpen je graag verder. Heb je jouw favoriete paar schoenen gevonden? Te gek! We hebben de schoenen die je op de site kunt zien op voorraad en we zorgen ervoor dat je ze snel in huis hebt. We hopen dat je bij ons een mooi paar kunt vinden om je outfit compleet te maken. We hopen tot gauw bij Footway!

Pagina 1 van 1

0 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK